Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Nemoc motýlích kříedel

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné dostat kontakt na nějakého lékaře, který se nemocí motýlích křídel zabývá. Mám dlouholetou kamarádku na Kubě, která je pediatrička a stará se i o holčičku s touto nemocí. Bohužel na Kubě nemají k dispozici řádné léky, které by ji ulehčily od bolesti. Rády bych jim nějak pomohla, nebo poradila, co a jak dělat. Jak rány ošetřovat, jaké léky nebo mastě používat, poslat jim tam nějaké léky apod. Velice děkuji za odpověď - Marie Dvořáková

Odpovědi na otázku

Možná vám pomůže tento článek: http://epidermolysis-bullosa.zdrave.cz/jak-zit-s-nemoci-motylich-kridel/ Na konci je také zmíněno občanské sdružení DebRa, kde můžete zkusit hledat další kontakty.